Τηλ.::
Κίνα Βιομηχανικά ράφια αποθήκευσης χάλυβα κατασκευαστής
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Επαγγελματική ιδέα για το πρόσθετο διάστημα

Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Συνοπτική εισαγωγή

 

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2011 και είναι μια επαγγελματική αποθήκευση και λογιστική επιχείρηση εξοπλισμού. Είμαστε ειδικευμένοι στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση του εξοπλισμού αποθήκευσης και να στοχεύσουμε να παρέχουν οι οικονομικώς αποδοτικές και διαστημικές λύσεις αποθήκευσης χρησιμοποίησης για όλους τους πελάτες παγκοσμίως. Έχουμε τα τετραγωνικά μέτρα over5,000 περιοχής εργοστασίων και περισσότερων από 100 επιδέξιων μελών προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων 8 έμπειρων μηχανικών Ε&Α. 

 

Με πολλά έτη σκληρής δουλειάς, έχουμε καταστήσει τα προϊόντα μας όχι μόνο δημοφιλή στην εγχώρια αγορά, αλλά και στη διεθνή αγορά. Έχουμε κερδίσει τον έπαινο του πελάτη από το σπίτι και στο εξωτερικό.

 

Θα συνεχίσουμε τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες. Μοιραστείτε το στόχο μας «στην ποιότητα πρώτα, υπηρεσία πρώτιστη» και αναπτύξτε από κοινού, και δημιουργήστε το ακμάζον μέλλον.

 

Όλες τα προϊόντα και η λειτουργία μας είναι ο ISO: 9001 επικυρωμένα, και όλα τα ράφια μας/που τοποθετούν σε ράφι εγκρίνονται από SGS την επιχείρηση.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Zhijia

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 4,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Χρόνος καθιερώσεων: έτος του 2000
Καταχωρημένα προτερήματα: 5,000,000 (RMB)
Αριθμός προσωπικού: 120-150 άνθρωποι
Κύρια προϊόντα: Να τοποθετήσει σε ράφι αποθηκών εμπορευμάτων, εμπορευματοκιβώτιο πλέγματος καλωδίων, σύστημα βασανισμού, φορτηγό πλατφορμών, γραφείο εργαλείων


Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

 

υπηρεσία της εταιρίας

Θα παράσχουμε στους χρήστες το σχέδιο, την παραγωγή και την εγκατάσταση, τη διαχείριση του προγράμματος, την κατάρτιση και την υπηρεσία μεταπώλησης εντός ολόκληρης της περιόδου έως ότου μεταφέρουμε το ολόκληρο σύστημα βασανισμού, οι οποίοι περιλαμβάνονται όλοι στη σειρά υπηρεσιών του προγράμματος。

 

Θα βάλουμε τις προθέσεις και τους στόχους σας (συμπεριλαμβανομένης της δομής περιόδου και δαπανών κατασκευής) ως βάση του σχεδίου. Εκτός από αυτούς, αφοράμε πάντα και όλη την υλική διανομή, διαδικασίες εργασίας,
προϊόντα, αποθήκευση, εγκαταστάσεις μεταφορών και σχεδιάγραμμα-συσχετισμός των στοιχείων που προτείνονται από σας. Με την εξέταση ποικίλων αρχιτεκτονικών και χωρικών εννοιών, επιλογής μεθόδων αποθήκευσης σύγκριση και καθώς επίσης και την εξέταση το συγκεκριμένου
απαιτήσεις των πελατών, θα σχεδιάσουμε ένα γενικό πρόγραμμα που είναι καταλληλότερο για τους πελάτες μας με τη χρησιμοποίηση των γεγονότων και των στοιχείων προαναφερθε'ντων. Η λύση μας είναι βασισμένη στην αυστηρή ανάλυση, και μπορεί ακριβώς να την επιδείξει σε σας αυτή πόσο η ίδια η λύση μπορεί να ταιριάξει με τις απαιτήσεις σας, οι οποίες μπορούν να εγγυηθούν ότι μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα βασανισμού. Κάνουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες πελατών, και εν τω μεταξύ συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με τη διαστημική διαθεσιμότητα, την ασφάλεια και την εργονομική αρχή. Σχεδιάζοντας τις δομές, επίσης διακριτική πυροπροστασία, λειτουργία και σχετικές εγκαταστάσεις καναλιών, φωτισμού και κλιματισμού.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

 

Υπηρεσία μεταπώλησης και συντήρηση των εγκαταστάσεών μας:

 

Από την αρχή στο τέλος, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών την καλύτερη pre-sale και μεταπώλησης υπηρεσία, που στοχεύει να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το βασανισμό χωρίς κανένα πρόβλημα, μπορούμε να καθιερώσουμε ένα τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπώλησης, και μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες την περιεκτική τεχνική υποστήριξη.


1.Normal χρήση του βασανισμού

 

εξασφαλίζουμε ότι θα παράσχουμε στην επιχείρησή σας τον υψηλής ποιότητας βασανισμό, αφότου έχουμε υπογράψει μια σύμβαση με την επιχείρησή σας. Μόνο στον όρο ότι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ολόκληρο το σύστημα ραφιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά και εντελώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδίου, θα παραδώσουμε το βασανισμό στην επιχείρησή σας.

 

2. ανταλλακτικά και υπηρεσία μεταπώλησης

 

Μετά από την παράδοση, ο βασανισμός θα έχει τρία έτη ως περίοδο εξουσιοδότησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επιχείρηση θα παράσχει την ελεύθερη υπηρεσία μεταπώλησης. Στην περίοδο εξουσιοδότησης, εγγυώμαστε την αντίστοιχη έγκαιρη και γρήγορη υπηρεσία μεταπώλησης στους όρους της δυσλειτουργίας ή της απαραίτητης αντικατάστασης των μικρών μερών. Θα φθάσουμε επί τόπου
μέσα σε 48 ώρες αφότου έχουμε λάβει μια κλήση για το πρόβλημα λειτουργίας που δεν μπορεί να λυθεί από τους χρήστες, και για τα κοινά προβλήματα λειτουργίας, μπορούμε να τους λύσουμε μέσα σε 24 ώρες στη σκηνή. Σε τρία έτη, δηλ. περίοδος εξουσιοδότησης, θα πάμε τακτικά στο χρήστη να έχουμε μια επιθεώρηση και μια συντήρηση για το βασανισμό.


Μετά από την περίοδο εξουσιοδότησης, ο συγκεκριμένος τρόπος υπηρεσιών μπορεί να συζητηθεί και από τους δύο που στο ρεύμα

όροι. Η επιχείρησή μας θα παράσχει τις επιλογές συντήρησης, και είμαστε βέβαιοι να παρέχουμε την υπηρεσία πιό υψηλού επιπέδου

Ομάδα επιχείρησης

Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ attachs πολλή σημασία στο χτίσιμο ομάδας και λειτουργώντας πνεύμα ομάδων συνηγόρων. Η επιχείρηση έχει ένα πλήρες διοικητικό πρόγραμμα ωρ., που αποτελείται από την ωρ., Ε&Α, ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ, QC, ΑΠΟΣΤΟΛΉ WAREHOUSE&, τμήματα ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ.

 

Η επικοινωνία είναι αποδοτική και αποτελεσματικός μεταξύ όλου του τμήματος, αυτό επιτρέψτε το σύνολο εργαζόμενος μαζί με έναν υψηλής απόδοσης τρόπο.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTDBeijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
NO.6, δρόμος Chongde, χωριό Cuntou, κωμόπολη Hengli, πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ.
Τηλ.::86-0769
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Βιομηχανικά ράφια αποθήκευσης χάλυβα προμηθευτής. © 2017 - 2020 industrialsteelstorageracks.com. All Rights Reserved.